WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Custom Login » [Plugin: BM Custom Login] Logo Link

[Plugin: BM Custom Login] Logo Link

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author BinaryMoon

    @binarymoon

    Hi Daniel – thanks for pointing this out. I have just committed a new version which ‘may’ fix this issue. It also added a couple of new features. Let me know how you get on.

    Thank you for looking into it. I am away for a week so I likely won’t get to try anything until at least Monday but I will try any changes then and post my results

    I have upgraded to the newest version of the plugin and cleared my browser cache but for some reason I am still having the same issue with the link from the logo being listed twice causing the page not to load properly. The powered by section looks better now though.

    Maybe it’s just a probably with the CSS of the theme I am using but I haven’t figured out how to fix the issue yet. Any help would be again be greatly appreciated.

    Plugin Author BinaryMoon

    @binarymoon

    that’s strange. I can’t reproduce that on my side. css won’t affect this since it’s a html issue. I’ll see if I can spot anything else.

    Would there be a way to disable the link on the logo since there is a one underneath the lost password link? I am the only one who logs in right now so its not a big deal at the moment but i would rather disable that link then have someone click on a bad link.

    When I deactivate the plugin the default login page works fine. Just when activating the plugin I get the url listed twice.

    Thanks for taking the time to try and resolve my issue.

    Dan

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: BM Custom Login] Logo Link’ is closed to new replies.
Skip to toolbar