WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: Black Studio TinyMCE Widget] TinyMCE widget works, but reports error when site tranferred t

[Resolved] [Plugin: Black Studio TinyMCE Widget] TinyMCE widget works, but reports error when site tranferred t

  • Zofster
    Member

    @zofster

    For development purposes I transferred site to local WAMP server.
    On frontend all works fine.
    When try to edit widget content, it reports error: “ReferenceError: proofread_botCore is not defined”. When error window is closed, editing is possible, and save too.
    Same error also appears when new widget is placed.
    Nothing serious, but bit annoying and time wasting.
    Note:
    Works nice with WPML as 3 different widgets with language condition.
    BR
    Z

    http://wordpress.org/extend/plugins/black-studio-tinymce-widget/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Marco Chiesi
    Participant

    @marcochiesi

    Hi Zofster,
    that error message is not directly related to our plugin, as internally there’s nothing named that way.
    I believe it may depends on some other plugin, probably Proofread bot. Are you using it? Could you try to disable it and see if the error message disappears?

    Plugin Author Marco Chiesi
    Participant

    @marcochiesi

    I made some further tests about this issue and I can confirm the problem is generated by the Proofread bot plugin, which doesn’t correctly load their js files on the widgets adiministration page (widgets.php).
    I will ask the author if he can modify it.
    In the meantime you may alter Proofread bot source code, in file proofread_bot.php, around line 185, change this line:
    $pages = array('post.php', 'post-new.php', 'page.php', 'page-new.php', 'admin.php', 'profile.php');
    to this:
    $pages = array('post.php', 'post-new.php', 'page.php', 'page-new.php', 'admin.php', 'profile.php', 'widgets.php');

    giorgio79
    Member

    @giorgio79

    Thanks Marco for this fix! I just released a new version that includes your changes.

    Zofster
    Member

    @zofster

    Thanks Marco, fix solved my problem.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Black Studio TinyMCE Widget] TinyMCE widget works, but reports error when site tranferred t’ is closed to new replies.