WordPress.org

Forums

bbPress
[resolved] bbp 2.0.2 + wp 3.3 forum isn't working (4 posts)

  1. kamikazeek
    Member
    Posted 3 years ago #

    Please help me! I need the forum integrated in my wordpress site :)

    I've installed the plugin, activated it, configured the slugs and etc, but the forum still doesn't appear! :(

    I'm not using twenty ten theme, but i've tryed with it too...

    What i should do?

    http://wordpress.org/extend/plugins/bbpress/

  2. kamikazeek
    Member
    Posted 3 years ago #

    Sorry... it's morning here...

    I found the shortcode at least...

    [bbp-forum-index]

  3. John James Jacoby
    BuddyPress/bbPress Lead
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Resolved?

  4. dbast
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm getting a similar problem.

    at (Dashboard > ) BuddyPress > Forums (wp-admin/admin.php?page=bb-forums-setup) I click on "Install Site Wide Forums" and the box comes up to install bbpress. I install it. But BuddyPress > Forums shows the same thing (I'm presuming it's supposed to change).

    Through some run arounds through the settings of bbpress, I created a forum and such, but no "Forums" page is created. I manage to find my post at /forums/forum/<em>name</em> but the breadcrumb doesn't work and both /forum and /forum/forums lead to inexistent pages.

    I created /forum page: nothing goes on the page. I placed the [ bbp-forum-index ] code and it shows the dummy topic I created, but clicking it doesn't work.

    I've uninstalled and reinstalled to no avail. I've tried BuddyPress > Forums > Install Group Forums and noticed no difference.

    Maybe it's just not ready for WP 3.3.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • bbPress
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags