Support » Plugin: More Secure Login » [Plugin: BAW More Secure Login] Don't Received code image

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Julio Potier

    (@juliobox)

    Can you check if the wp-content/uploads/ folder can be written ? Logically yes. The plugin needs this to create, send, delete the pictures.
    So, you got empty mail ??

    Thanks for the reply!

    Yes empty email, only the MSL secure card message but not code image.

    Plugin Author Julio Potier

    (@juliobox)

    Weird, no image and no table, maybe your server do not allow to join files in emails 😮
    Where do you open your emails ?
    aybe your soft do not allow my picture ? :s
    here: http://www.oehelp.com/OETips.aspx#14 , i can read this
    “Messages which include attachments no longer indicate they have attachments and the attachments cannot be saved (no paperclip indicator is present and File | Save Attachments is disabled).”
    Are you on IE9 ?

    Don’t have the problem on other installation on the same server. Uninstall the plug-in and try again but no luck.

    WP 3.3.1-Chrome-Firefox-Gmail

    Plugin Author Julio Potier

    (@juliobox)

    Damn, same server, but different behavior :/
    i’m curious to know what’s the issue.
    how can i debug this 😐 mmm
    can you give me ftp/admin access to the “bad” installation ?
    you can trust in me, i just want to help and patch my plugin.
    mail me : [ email redacted ]
    see you

    The plug-in work like a charm, is my bad, I don’t put a valid email on the user profile.

    Thanks Julio!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: BAW More Secure Login] Don't Received code image’ is closed to new replies.