Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Autoptimize] Featured Content Gallery is blank after JS optimization

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hello,

    Let me start by saying that this plugin is absolutely amazing. It has really improved the performance of my website. As with the poster above, I also have 2 cases of broken Javascript on my website http://www.ILoveFreeSoftware.com:

    1) Chitika ads have stopped working. Here is the sample code for Chitika ads:

    <script type="text/javascript"><!--
    ch_client = "";
    ch_type = "mpu";
    ch_width = 550;
    ch_height = 250;
    ch_color_bg = "F1F4F6";
    ch_color_border = "000000";
    ch_non_contextual = 4;
    ch_vertical ="premium";
    ch_sid = "ILFS ArticleTop";
    var ch_queries = new Array( );
    var ch_selected=Math.floor((Math.random()*ch_queries.length));
    if ( ch_selected < ch_queries.length ) {
    ch_query = ch_queries[ch_selected];
    }
    //--></script>
    <script  src="http://scripts.chitika.net/eminimalls/amm.js" type="text/javascript">
    </script>

    2) The widget LinkWithin has stopped working. Here is the website of LinkWithin: http://www.linkwithin.com/learn

    It will be great if you can suggest some solution for these.

    Once again, Love this plugin – Thanks.

    I am having the same problem of broken JS when I activate the JS optimization, one of the JS is for tabbed menus.

    @ebutoto: Are you just left with an “empty” page, or does the page appear, but it’s broken? Can you show me an example site with this problem so I can check what’s wrong?

    @ishanbansal: I have added a workaround for Chitika ads, and for the LinkWithin widget, this will be available on the next Autoptimize release.

    @danka: Can you show me an example of the page working, or link me to the plugin/JS code being used?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: Autoptimize] Featured Content Gallery is blank after JS optimization’ is closed to new replies.