WordPress.org

Forums

AutoChimp
Deleted users not being removed from MailChimp (2 posts)

  1. mmcomber
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello,

    Love the plug in, but am having an issue that I would like to fix. When a new users signs up to the sight, the email is added just fine. However, if I delete a new user, the email is not being removed from mailchimp.

    That's an issue because I get about 5 to 10 spam sign ups every day and would like to have those email removed from the list automatically.

    My set is is as follows: I'm using using the latest version of WordPress in the multisite format. I have the latest version of BuddyPress installed and operating. I have AutoChimp activated on only main site, not network wide. And I have the remove email when a user unsubscribes checked.

    Am I missing something on my end?

    Thanks for the help,

    Marty

    http://wordpress.org/extend/plugins/autochimp/

  2. freefrench
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am not a WP expert but I had the same problem and solved it. If it can help someone:
    AutoChimp delete users in MailChimp using delete_user hook. It seems this hook doesn't work with WPMU. So I have added add_action('wpmu_delete_user','AC_OnDeleteUser'); in my functions.php file and now it works well.
    Maybe it would work with 'deleted_user' hook too (notice deleteD). I didn't test.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • AutoChimp
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.