Support » Plugin: Auto Describe Taxonomies » [Plugin: Auto Describe Taxonomies] Won't install

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author hypershock

    (@itscoolreally)

    Thanks Brian.

    I’m looking into it right now.

    Tried on GoDaddy, BlueHost/Hostmonster, Host Gator, 1+1, NameCheap, and DreamHost. Looks like an unescaped string somewhere.
    -B

    Plugin Author hypershock

    (@itscoolreally)

    Is the error different from the one before? What other plugins do you have installed? Which version of WordPress are you using?

    I need more data to make the fixes more precise.

    Hi.
    Its caused by the short_open_tag setting in the php.ini set to off.
    You are not consistent in your coding, so in line 159 of plugin.php change it from:
    <?
    to:
    <?php
    Problem solved!
    This is a great plugin and I, for one, appreciate all of your effort at resurrecting a good plugin.
    I’m only too glad to help!
    Brian Brown, Ph.D.
    [ Signature moderated. ]

    Plugin Author hypershock

    (@itscoolreally)

    Brian thank you for finding that, I’ll apply the patch now. As you are aware, I only ressurected the plugin, and I have ofcourse added atleast a new feature recently, if you check my todo section you can see I have translations planned.

    Again thanks for your help in the bug tracking.

    Patch Works! Mark as resolved.
    -Brian

    Plugin Author hypershock

    (@itscoolreally)

    Glad to have your help Brian! 🙂

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: Auto Describe Taxonomies] Won't install’ is closed to new replies.