WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » YouTube Embed » [Resolved] [Plugin: Artiss YouTube Embed] Custom Field youtube link problem

[Resolved] [Plugin: Artiss YouTube Embed] Custom Field youtube link problem

  • Hello I have a problem parsing the video to my blog via the shortcode and the customfields
    when i enter it the normal way it will dispay itself just fine, but when I try to parse it with the custom fields it gets error. For example

    [youtube][types field="NameOfTheCustomField" class="" style=""][/types][/youtube]

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nPWTH0vtefE[/youtube] from the custom field does not work either.

    also If I try to use the whole thing in the custom field it does not work either. Iam trying to use the plugin on the movie review page and the ability to just copy/paste link from youtube into predefined custom fields would be a great. I cant figure out where would be a problem, just about everything else works this way, pictures, text other shortcodes, shortcodes within other shortcodes, but this one.

    Also Iam using the http://wp-types.com/ (Types and Views plugin) and tried the http://pippinsplugins.com/easy-content-types/ (Easy content Types) which is also a manager of customfields. Artis plugin does not work either whit it the same way.

    http://wordpress.org/extend/plugins/youtube-embed/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author dartiss

    @dartiss

    I am about to release version 2.5 of the plugin and that should, I hope, resolve your issue. If it doesn’t please let me know.

    David.

    Thank you David
    I look forward to it. I will let you know.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Artiss YouTube Embed] Custom Field youtube link problem’ is closed to new replies.
Skip to toolbar