Support » Plugin: Archivist - Custom Archive Templates » [Plugin: Archivist – Custom Archive Templates] Can Not Wrap Excerpt?

  • Hi, Eric :

    Thanks for the help, the trouble described below:

    1. I crated a page that named Blog and inserted this code into to to make the page a blog like main page:
    [archivist category=”blog-section”]

    2. I have 2 column atm, but I wanted to get it to maybe 3 columns to ease on the readability.

    3. I found trouble when the excerpt display:
    it will not wrap when it reach the edge of the column and it just keep extend and remaining text disappeared on the edge. I try to apply a width to the td and the table but can not get it work.

    I wonder how I can setup the width of the whole section or at least for the td that excerpt shows.

    Thank You!

    http://wordpress.org/extend/plugins/archivist-custom-archive-templates/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Eric Teubert

    (@eteubert)

    Please paste the archivist template you are using. If you have an example page, that would be helpful too. The behavior of the display might be influenced by the WordPress theme you are using.

    HI Eric:

    Here is the code I am using, basically its default:
    Before Section:
    [Code moderated as per the Forum Rules. Please use the pastebin]

    I did not change much, also I am using Custom Community Theme 🙂

    Thanks 😀

    Plugin Author Eric Teubert

    (@eteubert)

    Please paste your code again using pastebin. A moderator seems to have deleted your code.

    Oh yea, sry about that 🙁

    Here is the code again:

    <table>
    	<thead>
    		<tr>
    			<th></th>
    			<th></th>
    		</tr>
    	</thead>
    	<tbody>
    
    <tr>
    	<td>%POST_THUMBNAIL|100x100%</td>
    	<td width="25%">
    		<a href="%PERMALINK%" class="permalink">%TITLE%</a> <br/>
    		<em>%DATE%</em> by <em>%AUTHOR%</em> <br/>
                    <em>%EXCERPT%</em><br/>
    	<td >
    		Related Articles: %CATEGORIES|, %<br/>
                    <hr/>
    	</td>
    </tr>
    
    	</tbody>
    </table>
    
    .archivist_wrapper .permalink {
    	font-weight: bold;
    }
    
    .archivist_wrapper td {
    	vertical-align: top;
            width="100px";
    }
    
    .archivist_wrapper img {
    	padding: 5px
    }

    btw, basically its the default format with very little modification
    and I am using Custom Community Theme.

    Thanks again!

    Plugin Author Eric Teubert

    (@eteubert)

    Your HTML is not valid.

    You added a third td in the tbody but there are still just two th in the thead. You open the second td but never close it.

    Have a look at my fix: https://gist.github.com/1909358

    Thank!
    I will see if it works on Monday, really appreciated!

    Stay tuned 😀

    adaam1987

    (@adaam1987)

    Hi Eric, it still not working 🙁

    Thet text is still not been wrapped lol

    Could you inform me a further fix?

    THanks a lot!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Plugin: Archivist – Custom Archive Templates] Can Not Wrap Excerpt?’ is closed to new replies.