WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Product Enquiry for WooCommerce » Plugin appearing but not working on click.

Plugin appearing but not working on click.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author WisdmLabs

    @wisdmlabs

    Hi,

    You have provided a link ‘http://yoursite.com/’ as an example.
    Please provide the actual URL of your site to understand the issue.
    Generally, such errors are seen if the URL is not properly formatted.
    Please re-check that it is ‘http://yoursite.com/’ (in your actual URL) and not ‘http://yoursite.com./’ or ‘http://yoursite.com/.’.

    Thanks,
    WisdmLabs

    I have similar problem.

    AKS – L5 – Electric – 4 Section – Adjustable

    Your assistance would be greatly appreciated.

    Plugin Author WisdmLabs

    @wisdmlabs

    Hi Micci,

    There seems to a conflict with ‘iosSlider’. Are you using the latest version of the plugin?

    Thanks

    Thank you for your prompt response.

    I have now updated the plugin, however it still does not work …

    It also has moved position, and I am not entirely sure how to place it back …

    Plugin Author WisdmLabs

    @wisdmlabs

    Hi Micci,

    There is still an issue with ‘iosSlider’. This could be because of some jQuery plugin you are using, or an issue with the theme. Try deactivating any such plugin.

    same here… othing happn after clicking on button.

    see link..

    DC STEPPER MOTOR DRIVER

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Plugin appearing but not working on click.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar