Support » Plugin: amr users » [Plugin: amr users] list not showing on web page

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author anmari

    (@anmari)

    Hi will,

    clean install’s working fine for me, so need to figure out what different about your setup.

    can you provide more info and advise what attempts you have made to debug so far.

    is it working in backend ?

    what does the ‘test your db say’? what php memory do you have set (should show there) on some small shared hosting systems, large user db’s may hit problems especially if you mish mashing many plugins together to acheive what you want to do.

    what does the cache log/status say?

    did you upgrade from a very old version ? – may need to revisit all settings and make sure all working.

    Plugin Author anmari

    (@anmari)

    Assumed resolved as no further updates made.

    Sorry I just saw your response. Would it help if I gave you login access to my site?

    Plugin Author anmari

    (@anmari)

    Hi – if you’ve tried reset etc (will lose lists so make note), I am happy to have a quick look if I have time but what often works better (if it’s a small test db) is to send me a sql dump – then i can add debug statements on my end to figure out problem with your setup – as not getting problem on my end.

    email anmari@anmari.com – don’t post details here.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: amr users] list not showing on web page’ is closed to new replies.