Support » Plugin: All in One SEO Pack » [Plugin: All in One SEO Pack] The plugin breaks my site

  • Resolved findlaw

    (@findlaw)


    When I activate this plugin my site goes blank. I don’t know what the cause may be. I’ll be glad if someone can log into my admin section and check what’s wrong.

    MY SITE

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    I suggest you look into finding an alternate plug-in. That one unfortunately has not yet been updated to work with 3.1 and I’ve seen many reports of various issues.

    Ok zoonini thanks so much for a quick reply. Do you know any other one that’s very good to use?

    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    There are quite a lot to choose from but I can’t recommend any first-hand because I’ve only used All in One SEO Pack myself. (Which, oddly, works on some of my 3.1 installations but not others.) I’ve heard good things about WordPress SEO by Yoast but haven’t tried it yet. I do hope All in One SEO comes out with a fix to make it fully 3.1-compatible because it’s a great plug-in otherwise.

    Thanks so much Zoonini

    I tried WordPress SEO by Yoast and it’s so cool. I’m already addicted to it.

    Thanks

    Moderator Kathryn

    (@zoonini)

    Automattic Happiness Engineer

    Excellent! If you would please mark this thread as “resolved” (drop-down menu in the right column) it would be appreciated. Helps everyone keep better track of whose issues are still outstanding. Thanks!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: All in One SEO Pack] The plugin breaks my site’ is closed to new replies.