WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » All in One SEO Pack » [Plugin: All in One SEO Pack] Stopped Working as of the Last Upgrade

[Plugin: All in One SEO Pack] Stopped Working as of the Last Upgrade

  • Version 1.6.13.8 is causing database errors for me. I had to de-activate the plugin and i’m going to try going back to an older version. I’m currently running WP 3.2.1 . I do plan to upgrade to 3.3 so I don’t know if the older versions of All In One will work with the new WP. Kind of at a loss as to what to do right now.

    http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Michael Torbert

    @hallsofmontezuma

    Hi TDRock,

    What about it isn’t working? Please give me the exact errors (screenshots would help also).

    Hello thanks for responding 🙂

    Unfortunately I don’t have screenshots available but it is causing a http/1.1 500 Internal Server Error when I try to use the WP app for iPad. I turned off all of my plug ins and activated them one by one and isolated the incident down to the All In One plug in so that’s why I’m guessing it’s as of the last upgrade because actually AIO is one of the first plug ins I added to my blog so it’s odd that it’s just started doing this now.

    I travel for work frequently so I blog on the road frequently. As of now I’ve been resorting to turning off AIO when I want to use the WP app and then turning it back on when I’m done. Any help is appreciated. 🙂

    http://www.makeuptogo.com

    Plugin Author Michael Torbert

    @hallsofmontezuma

    First, I’d suggest upgrading to the latest version of WordPress.

    When you refer to using the iPad, do you mean you’re getting this error on the actual iPad app you downloaded from the App Store or in safari when you browse to your website?

    If you hold down the top (power) button and the press the big round button at the same time, you can take a screenshot on the iPad.

    Plugin Author Michael Torbert

    @hallsofmontezuma

    Most likely, this isn’t actually an issue with All in One SEO Pack specifically. You should also try increasing PHP memory.

    http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Increasing_memory_allocated_to_PHP

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: All in One SEO Pack] Stopped Working as of the Last Upgrade’ is closed to new replies.
Skip to toolbar