WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] [Plugin: All in One SEO Pack] SimplePress Forum Page Title Not Working

[Resolved] [Plugin: All in One SEO Pack] SimplePress Forum Page Title Not Working

  • Sho-Down
    Participant

    @sho-down

    Not sure who to ask, you guys or the SimplePress guys. Hopefully someone’s has this problem before.

    I’m using WordPress 2.6 (yea yea I know it’s old), SimplePress 4.0, and AIOS 1.6.10.2. Simplepress has an All In One SEO Pack Integration setting and I have both checked:

    1. Include Topic Name in WP Page Title
    2. Include Forum Name in WP Page Title

    But it’s still showing just “Forums” for every forum page and post. Anyone have a clue what’s going on?

    http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Sho-Down
    Participant

    @sho-down

    AIOS version is 1.6.11.1, my mistake.

    Plugin Contributor Peter Baylies
    Participant

    @pbaylies

    Sho-Down,

    All in One SEO Pack has a number of hooks available for integration by third parties; I don’t know offhand how compatible those particular versions are, and I would recommend updating everything you possibly can, as far as you can. Back up your site, and/or test updating on a test site, it’s worth doing for security reasons alone.

    Sho-Down
    Participant

    @sho-down

    I figured it out finally, it was simple. The AIOS title section needs to be blank on the page’s post setting. I had inputted “Forums” which made it overwrite the settings of the Simplepress forum.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: All in One SEO Pack] SimplePress Forum Page Title Not Working’ is closed to new replies.