WordPress.org

Forums

All in One SEO Pack
Plugin messing with visual editor (it seems) (4 posts)

  1. rundhc
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi there,

    I have a page that suddenly started showing everything in html, despite my being in visual mode while editing. I also noticed that if I scroll down the page, the Revision area is missing data, and the All in One SEO section is missing altogether.

    If I turn off the All in One plugin, the visual mode starts working again and revision data reappears. If I turn the plugin back on, the problems reappear.

    Any thoughts on how to handle this?

    Many thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/

  2. spacejamz
    Member
    Posted 4 years ago #

    My plug in isn't working as well. When I look at the source codes, i don't see any tags whatsoever. I am looking for some advice with this problem as well.

  3. rundhc
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am wondering if I can roll back to a previous version of the plugin. I think this started when I updated the plugin last week.

    Thanks for any thoughts...

  4. spacejamz
    Member
    Posted 4 years ago #

    I just noticed, the all in one seo doesn't work with all plug ins. This bites, cause I spent so much time making my blog look the way I want it too.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • All in One SEO Pack
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic