Support » Plugins and Hacks » [Plugin: All in One SEO Pack] All In One SEO Pack – Deletes the title of the blog on the frontpage

  • Resolved chrisfmasse

    (@chrisfmasse)


    Hi,
    The new version of this plugin (dated of October 22) deletes the title of the blog on the frontpage, at the top of the browser window.
    Do you, guys, get the same bug?
    Thanks,
    Chris Masse

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • I’ve got the exact same problem…

    No problems here with the new version — installed October 24 (Australian daylight saving time).

    I got the same problem w/ chrisfmasse and aditt, used 2.6.1 and 2.6.3(latest) versions.

    Same as DeanK, everything works fine on my site — installed October 24 (CEST).

    I have WP 2.6.3, now.
    Same problem.
    Is it due to an incompatibility between plugins or a bug in ALL IN ONE SEO? What is sure is that the problem appeared just after I have installed the latest upgrade of ALL IN ONE SEO.
    Here are my plugins:
    midasoracle.org/about/software/
    Thanks for your comments.

    PS: Dean K does not list his website on his profile page, so I can’t go to his website frontpage and check. Not that I don’t trust people, but I wanna see by myself. 😀

    Got it Saphod, and yes, your frontpage looks OK.
    It might be an incompatibility between ALL IN ONE SEO and one of the plugins we are using. (I have the latest WP and the latest ALL IN ONE SEO).
    So it sounds we should unplug slowly our plugins, and spot which one exactly is doing the trouble. 😀
    Who wants to begin the search for the faulty plugin? 😀
    Soon.

    I’ve also got problem…yesterday

    Upgrade the wordpress to 2.6.3,

    I try to install again using “manual upgrade” and it works fine, no more issue…

    I am still having the same problem (before was with 2.6.2, now upgraded to 2.6.3) and I have tried to deactivate other plugins but All-In-One-SEO with no positive result. Help, anybody?

    Aidle, you nailed it.
    I have deleted the ALL IN ONE SEO plugin.
    Then, I have re-installed it.
    And it works OK, now.
    Great.
    (I have WP 2.6.3.)

    Same here, I forgot sometimes this thing happens.

    Good luck guys!

    Manual upgrade the plugin does work. Thanks Aidle!

    Hmm. Since upgrade to WP 2.6.3 I’ve LOST my All in ONE SEO on the ‘Manage Pages’ page.

    It shows on ‘Manage Posts’ but not ‘manage pages’.

    It’s working on the pages, but it’s lost the All In ONE control box, so I can’t make any alterations.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘[Plugin: All in One SEO Pack] All In One SEO Pack – Deletes the title of the blog on the frontpage’ is closed to new replies.