Support » Plugin: Advanced Access Manager » [Plugin: Advanced Access Manager] unaible to activate the plug in

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • It installed, activated, deactivated and then uninstalled normally for me from Dashboard > Plugins. I couldn’t duplicate the issue.

    How are you installing and trying to delete the plugin? From the dashboard, or with an ftp client?

    Hansel

    (@hkleinertmanastecom)

    I installed both ways:
    1. dashboard wp: it installed not activate, not delete
    2. Cpanel: upload, installed, not activate, delete ok.
    I tried it on another wp installation, not a problem at all.
    have time to check it onsite?

    Plugin Author Vasyl Martyniuk

    (@vasyl_m)

    Hi Hans,
    Mostly, if you are not able to activate any plugin, it shows an error instead of Plugin Activated.
    Did you see any errors or warnings?

    Regards,
    Vasyl

    Hansel

    (@hkleinertmanastecom)

    Hi Vasyl,
    strangely there is no error or warning messages shown.
    The screen just turns into the front page but without the error 404 message.
    I tried again but the plug in seems to be stuck.
    Are there any controversies to other plug ins known, I could disable all other plug ins and try again.
    Regards,
    Hans

    Plugin Author Vasyl Martyniuk

    (@vasyl_m)

    This is weird behavior. I never had it. Try to deactivate other plugins.

    Hansel

    (@hkleinertmanastecom)

    Got it, thanks for brainstorming.
    It was the “Ozh’ Admin Drop Down Menu”. Now its working just fine.
    Good Luck
    Hans

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Plugin: Advanced Access Manager] unaible to activate the plug in’ is closed to new replies.