Support » Plugins and Hacks » Advanced Access Manager » [Plugin: Advanced Access Manager] Pages not shown

[Plugin: Advanced Access Manager] Pages not shown

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Vasyltech


    Hi Mantish,
    How many pages do you have? WordPress has some interesting issue with pages. Sometimes first few it does not want to recognize. And I’m using native WordPress function to grab them. The only solution I had is just to create few more pages.
    If you have quit enough pages then, probably you have some error.
    Please check AAM error log in way it is described here – http://whimba.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=11


    Hi Vasyl,
    you were right. I created a new page and that one is shown, however the other ones are still not showing. I got no errors in the log.

    I checked your code and I think I fonud the problem. It’s in the query that gets posts without category (mvb_model_ajax.php line 641). I think the error is produced because wp_term_relationships table is connected with wp_links and wp_posts, and there are some posts with the same id as some links. However I don’t know how to fix it…

    I deleted all links in my install and now the pages list works fine!! I think it could be a solution as long as you don’t use links in your blog

    I’m having the same problem?? So is the only fix to create a new page and copy and paste all info from the existing for it to show up in aam??

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Plugin: Advanced Access Manager] Pages not shown’ is closed to new replies.
Skip to toolbar