Support » Plugin: Admin Menu Editor » [Plugin: Admin Menu Editor] No Menu Under Settings WP3.3

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • René

    (@thefalljourney)

    Exactly…
    Had to switch to Simple Admin Menu Editor until this is fixed.

    I’m have exact same problem with wp 3.3.1

    danieledb

    (@danieledb)

    me too 🙁
    wordpress 3.3.1

    Mitch

    (@n2rga)

    I fixed it by following multisite directions as per author look on the plugin page for them

    hi Mitch,
    Please share with us how did you fix it.

    I fixed it by following multisite directions as per author look on the plugin page for them.
    http://wordpress.org/extend/plugins/admin-menu-editor/installation/

    WP MultiSite installation

    Hello Mitch,
    1- I have triple checked the installation instructions and I am sure I am not missing anything including Moving admin-menu-editor-mu.php, from the “admin-menu-editor” directory to “mu-plugins” directory.
    the menu for plugin is just not showing up under setting’s panel both for multisite and single site installations, I don’t get any kind of errors though (I am running WP 3.3.1), I also tried deactivating all other plugins.
    2- An amazing thing does happen, Later when i try to install the plugin thru add-new option from browser [without deleting the old plugin files from “/wp-content/mu-plugins” folder.] It says the plugin is already installed, this indicates Plugin for Multisite installs sucesfuly but its Menu is just not showing up in the settings panel.
    I have contacted the Author though, btw thanks for your quick response 😀

    Zack Katz

    (@katzwebdesign)

    @roxor – it’s not in the Network Admin Settings menu. It’s in the Super Admin’s blog’s Settings menu!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Plugin: Admin Menu Editor] No Menu Under Settings WP3.3’ is closed to new replies.