Support » Plugin: AddToAny Share Buttons » [Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Button] Hover over doesn't work anymore, links to plugi

  • Resolved brettbum

    (@brettbum)


    Not sure what happened, but the plugin isn’t working as of 1-29.

    Hovering over the button, doesn’t yield a pop up, clicking on it takes you to the addtoany plugin site. Clicking on any of the share items on the plugin site does nothing.

    Individual setting buttons still working, but I prefer a clean looking single button.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author micropat

    (@micropat)

    Did you change themes or add new plugins? Is your browser showing any JavaScript errors?

    Feel free to link us to your site so we can take a closer look.

    The only thing that is different on the site is the addition of Simple Facebook connect plugin. Haven’t been able to determine if there is a plugin conflict there or not yet. But otherwise, no errors showing of any type.

    Hoping to get more time tonight and run http live headers and see if something odd is happening behind the scenes

    I have the same problem, hover over doesn’t work anymore with Simple Facebook connect plugin.

    http://www.zokster.net/blog/

    sorry, here is easier to se: LINK

    Plugin Author micropat

    (@micropat)

    Does it work if you disable the Simple Facebook Connect plugin?

    If it turns out that there is no issue the SFC plugin, it’s more likely your theme and/or your sidebar widgets that feature Popular & Latest posts. So try switching themes or disabling widgets to see if that makes a difference.

    addtoany works if the Simple Facebook Connect plugin is disabled. LINK

    If unchecked and with code in my template, addtoany works!

    If unchecked and with code in my template, addtoany works with the Simple Facebook Connect plugin!

    Plugin Author micropat

    (@micropat)

    I was just going to recommend that workaround. Good job, oibibio.

    Now as for Otto, Simple Facebook Connect’s author… we’ll have to see where the conflict is between the two plugins… 🙂

    i am very curious 🙂

    It’s likely because your theme wasn’t coded properly.

    In header.php place the following line of code just before the </head> line:

    <?php wp_head(); ?>

    In footer.php place the following line of code just before the </body> line:

    <?php wp_footer(); ?>

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Plugin: AddToAny: Share/Bookmark/Email Button] Hover over doesn't work anymore, links to plugi’ is closed to new replies.