WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Share Buttons by AddThis » [Resolved] [Plugin: AddThis] Error when running admin behind SSL

[Resolved] [Plugin: AddThis] Error when running admin behind SSL

  • Hi,

    There is a problem with this plugin enabled and this enabled in wp-config.php:

    define(‘FORCE_SSL_ADMIN’, true);

    Specifically, in the admin, there is a mixed-content warning because of how addthis.css is loaded. It always loads it via http when it should load it via https.

    <link rel=’stylesheet’ id=’addthis-css’ href=’http://somesite.come/wp-content/plugins/addthis/css/addthis.css?ver=3.0.3′ type=’text/css’ media=’all’ />

    should be

    <link rel=’stylesheet’ id=’addthis-css’ href=’https://somesite.come/wp-content/plugins/addthis/css/addthis.css?ver=3.0.3′ type=’text/css’ media=’all’ />

    thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Thanks for the report. This is fixed in version 1.6.8–please confirm it works for you!

    Best,
    Matt

    Hello Matt!
    I have version 2.0.6 of the AddThis plugin installed. With FORCE_SSL_ADMIN set to true, almost everything in the WordPress admin interface is loaded over https, except for the AddThis .css and .js files. Has something changed somewhere along the road? Or do I maybe need to change some settings somewhere?

    Hi yuzz,

    Version 2.1.0 (just released this morning) should fix this. Sorry for the regression.

    -Aaron

    Hello Aaron,
    Thank you very much for the update! It works perfectly!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: AddThis] Error when running admin behind SSL’ is closed to new replies.
Skip to toolbar