WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Plugin: Add Link to Facebook] Error just started appearing

[Plugin: Add Link to Facebook] Error just started appearing

  • Just today when I logged in I started getting the error below. I’m using the latest version of WP and the Plugin. Everything was working GREAT until just today. Any ideas on what might be causing this?

    Thanks,
    John

    ERROR:

    Add Link to Facebook – Google SEO: Algorithm Changes: Add link: cURL communication error 56 SSL read: error:00000000:lib(0):func(0):reason(0), errno 10054: Array ( [url] => https://graph.facebook.com/183233895098237/feed [content_type] => [http_code] => 0 [header_size] => 0 [request_size] => 171 [filetime] => -1 [ssl_verify_result] => 20 [redirect_count] => 0 [total_time] => 0.843 [namelookup_time] => 0 [connect_time] => 0.047 [pretransfer_time] => 0.109 [size_upload] => 0 [size_download] => 0 [speed_download] => 0 [speed_upload] => 0 [download_content_length] => -1 [upload_content_length] => 1658 [starttransfer_time] => 0 [redirect_time] => 0 ) @ 2012-03-03T05:33:07+00:00

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • See the FAQ, question E19 and E11.
    You may have to ask your hosting provide for support.

    Thanks, but I am the hosting provider and there have been no changes made on the server. So I guess I’m back to square one. And I really LOVED this plugin.

    I’ll post up if I find a solution.

    The cURL documentation says:

    CURLE_RECV_ERROR (56)

    Failure with receiving network data.

    So, maybe it is a transient connectivity problem.
    Try updating the post to see if the message goes away (FAQ E19).

    LOL Well, talk about strange. It turns out there there was something about the link in a recent blog post that the plug-in didn’t like or was malformed or whatever. I removed the link and everything is back to normal.

    Thanks for your interest and thank you for developing such a wonderful plug-in. I recommend it highly.

    JK

    It turns out there there was something about the link in a recent blog post that the plug-in didn’t like or was malformed or whatever. I removed the link and everything is back to normal.

    Can you give more details. so I can maybe adapt the plugin for it?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Plugin: Add Link to Facebook] Error just started appearing’ is closed to new replies.