WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Add Link to Facebook » [Resolved] [Plugin: Add Link to Facebook] Add link: (#240) Error

[Resolved] [Plugin: Add Link to Facebook] Add link: (#240) Error

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Could you please send me the debug info as explained in the last question of the FAQ and can you please check if this error disappears if you disable the option ‘Use links API instead of feed API’ on the settings tab Admin. Did you upgrade from the previous version or an older version?

    Another question: is the link being added to a group?

    To a group

    I have just released version 1.154 to prevent this problem for other people. The cause appears to be this Facebook bug. If you have this problem, disable the plugin option ‘Use links API instead of feed API’ on the settings tab ‘Admin’.

    @iyngvar: to be sure, could you please let me know if this fixes this problem for you?

    I’ll try.

    Still doesn’t work

    Marcel, I am sorry for not using your other support forum, but as this subject was already here (I found it on Google), I just want to say that I started to get this error today, although I did not do anyhting special.
    I have the latest plugin version (1.159, updated with WP control panel), and I had to disable that “Use links API instead of feed API” option to make it work.

    I am not sure what is better (links API vs feed API) and what are the disadvantages of having that option disabled.

    The disadvantages are explained in the FAQ.
    Please use the support forum next time.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: Add Link to Facebook] Add link: (#240) Error’ is closed to new replies.
Skip to toolbar