Support » Plugin: Active Directory Authentication Integration » [Plugin: Active Directory Authentication Integration] Active Directory groups authentication doesn&#

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Curtiss Grymala

    (@cgrymala)

    Sorry for taking so long to respond. Things have been really busy around here lately.

    Which version are you using? I assume you’re trying to use 0.6, and it’s not working properly? Can you try using the development version of the plugin to see if that makes any difference? A lot of things changed between 0.5 and 0.6, so it’s possible that something got broken. If it still doesn’t work in the current development version, I’ll have to see whether I can reproduce the issue or not.

    I had the same issue on 1.1.1 and upgraded to:

    Version 1.1.2 | By Christoph Steindorff, ECW GmbH.

    Not sure if that’s the same plugin, given the version numbers, but problem solved.

    Thread Starter magnum2000

    (@magnum2000)

    Hi Curtiss,
    finally I had some thime to test the developement version 0.7.1 on my upgraded WordPress version (3.3.1)
    I seen that the developent version has the new “Prepend server name to username before being validated?” option.
    I tested both “Append account suffix to AD usernames before being validated?” and “Prepend server name to username before being validated?” with many combinations, but doesn’t works with these settings.
    It only works if I uncheck the options, and manually append my domain name in the username field (username@domain.com).

    Also, with previous version 0.2a on WordPress version 3.3.1, the authentication works fine.

    Plugin Author Curtiss Grymala

    (@cgrymala)

    Thanks for the update. I’ll have to see if I can figure out why it might not be working for you.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Plugin: Active Directory Authentication Integration] Active Directory groups authentication doesn&#’ is closed to new replies.