Support » Plugins and Hacks » Plugin Activation raises fatal error

Plugin Activation raises fatal error

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Mike Ems


    I’m guessing you have quite a few multisites? I need to optimize the installation for sites that have a lot of sites. The plugin is running the install process for each site and that (apparently) eats up a lot of RAM. I’ll see what I can do about it in the release I’m going to push out later today to fix other issues with 3.3.5.

    You are correct. I have 59 Sites running in my Blog. Totally around 2300 users added to my blog.
    At present, I am using WordPress HTTPS 3.1.2 and I am getting the following issues. I think the 3.1.2 version is not compatible to WordPress 3.4.2. That is the reason why I thought of upgrading it to the new version.

    PHP Warning: Missing argument 5 for WordPressHTTPS_Module_Filters::get_avatar() in /srv/www/htdocs/blogs/wp-content/plugins/wordpress-https_oldVersion/lib/WordPressHTTPS/Module/Filters.php on line 117

    When I try to edit the image while posting, I am not able to align the image as the pop up is completely blank. When I disable the WordPress HTTPS, I am able to align the image.

    If we can solve the memory issue, then it would be great for me as it would solve this long pending issue

    Thanks for your contribution in this plugin.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Plugin Activation raises fatal error’ is closed to new replies.