WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Social Buttons by LinksAlpha » [Resolved] [Plugin: 1-click Retweet/Share/Like] API key system broken?

[Resolved] [Plugin: 1-click Retweet/Share/Like] API key system broken?

  • When entering API key, it gets accepted. And the “Pending” status to “To Automatically publish your blog posts to…” disappears.

    However, the “Currently Publishing” section ALWAYS says “You have not added any API Key”

    When returning to the plugin configuration, I’m asked to enter the API key again, and again, and so on.

    Any help is appreciated, thanks.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Anyone else having this issue, here is the support email I received. It will help you fix the issue.
    —————————–
    That message is not correct. This might be an issue with your hosting
    company where they might be preventing HTTP calls to external sites, or
    maybe a plugin you are using has overwritten the .htaccess to prevent
    access. As an alternative you can use the following method to publish
    content –
    http://support.linksalpha.com/entries/169997-simplest-way-to-publish
    —————————–

    Plugin Author vivekpuri

    @vivekpuri

    If you really want the issue fixed, you will need to provide me access to your server. Above is the easier way out. And yes, few more users did have this issue.

    BloggerSavvy can you please provide your contact info, I have an issue that i am trying to resolve and I believe you are the one that can help me.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Plugin: 1-click Retweet/Share/Like] API key system broken?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar