• Resolved deroy94

    (@deroy94)


    At the outset, I apologize for the spelling but I use google translatore. I have a problem with the plugin on mobile devices. If you want to add an advertisement via the adding form, you cannot click the “add photo” button on your phone. Everything works fine on the computer / laptop, but there is this problem on mobile devices. Can it be repaired somehow?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author HivePress

    (@hivepress)

    If possible provide more details, is there some specific mobile OS (iOS/Android) and version that should be checked?

    Thread Starter deroy94

    (@deroy94)

    The system I check is android. This only happens on mobile devices and not for every user. I removed all the plugins because I thought maybe one is bothering but the prolem still exists. The hivpress version is 1.5.10. I went back to the earlier version but it didn’t help

    Plugin Author HivePress

    (@hivepress)

    Thanks for the details, we’ll test this before releasing the next HivePress update. We got a similar issue reported so this may be a bug.

    Thread Starter deroy94

    (@deroy94)

    I have added the “attachment” attribute to advertisements and after clicking on it in the advertisement adding form, it correctly opens the gallery on the mobile device. Is it possible to edit the form and remove the “add obazki” button?

    Plugin Author HivePress

    (@hivepress)

    Yes, it’s possible to hide the built-in Images field, but a custom Attachment you added will not be displayed as a gallery on the listing page. If it’s ok please try using the official support forum to post a new topic https://hivepress.io/

    Thread Starter deroy94

    (@deroy94)

    then how do I fix this error to get everything back to normal?

    Plugin Author HivePress

    (@hivepress)

    If you mean the image selection on Android issue – sorry, there’s no temporary fix for this yet, we have to research this and detect the issue, this will most likely be fixed in the next HivePress update.

    Thread Starter deroy94

    (@deroy94)

    Okay, then I will wait until the next update, hoping that the problem will disappear

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Plug problem’ is closed to new replies.