WordPress.org

Forums

Simple Social Icons
Plug in not working on Genesis 2.0 (7 posts)

  1. rick4him
    Member
    Posted 1 year ago #

    For some reason the plug in doesn't seem to be working with Genesis 2.0 on my blog. The plug in should be on the sidebar above the search box, but it's not showing up. Any thoughts?

    http://wordpress.org/plugins/simple-social-icons/

  2. Jennifer Nash
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just looked at your site and saw the icons above the search bar. Viewed using Chrome.

  3. Kristof Bernaert
    Member
    Posted 1 year ago #

    works fine for me, also in other browsers

  4. rick4him
    Member
    Posted 1 year ago #

    Only when we viewed at its widest setting. On most screens it completely goes away. The search box stays but the icons go away. Try to resize / view on an iPhone. Nothing.

  5. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @rick4him - they are hidden by CSS in your style.css. See the section that starts with

    @media only screen and (max-width: 1279px) {
  6. ChetanBSingh
    Member
    Posted 1 year ago #

    @Ron - I have the same issue; I found the section you mentioned. What should be the next step after that?

    I'm using WordPress 3.6.1 with Sixteen Nine Pro theme (version 1.0) with Genesis (version 2.0.1). My website is chetanbsingh.com. Thanks Ron!

  7. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @ChetanBSingh - I don't provide theme customization support here. Try posting a thread at http://www.studiopress.com/forums/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Simple Social Icons
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.