Support » Plugin: WP-Members: Membership Framework » Plug-in at all not working with my site. could it be my old template?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Chad Butler

    (@cbutlerjr)

    What do you mean by not working at all? That’s pretty broad. I’d need some more detail to point you in the right direction.

    I took a look at your site. It appears that you are not even using the plugin at this point as it appears you have embedded the back-end registration form in the page.

    Sorry Chad, I mean that when I make a page members only it doesn’t restrict the page. The page is still visible whether when I am logged out.

    Hello @gaznev2000, sorry to hear you are having problems setting up this great plugin. I just did another test on a WordPress 3.5.1 with the latest plugin and it all works perfectly. There must be some settings you are forgetting to set up correctly.

    If you could let us know exactly steps you are taking to create your private page for members only, that will help us a lot.

    You might like to try these settings first:

    1) Make sure Block Pages by default is not checked under WP-Members Options.
    2) Go to the page you want to restrict only to members and check Block this page under WP-Members found on the right hand side of your page.

    Kind regards

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Plug-in at all not working with my site. could it be my old template?’ is closed to new replies.