WordPress.org

Forums

Please Help! WARNING: call_user_func_array()... (3 posts)

  1. ryanewanchuk
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi everyone,

    I am working on an edited version of a theme named Archeronne for my companies website, and am having some issues whenever I save a page.

    When I save a page, WordPress loads a page with the following three errors:

    Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, 'save_options' was given in /home/vhosts/readymix/public_html/wordpress/wp-includes/plugin.php on line 406
    
    Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, 'save_options' was given in /home/vhosts/readymix/public_html/wordpress/wp-includes/plugin.php on line 406
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/vhosts/readymix/public_html/wordpress/wp-includes/plugin.php:406) in /home/vhosts/readymix/public_html/wordpress/wp-includes/pluggable.php on line 876

    The page will still save, but I would like to clear these issues up.

    I used this theme a couple years ago and had no problems, so I assume the issue is that the theme isn't fully compatible with the newest WordPress edition. However, I have no idea how to fix this issue. I've tried removing code and uninstall plugins to no avail.

    As this is a site that my company will be using, and the people who will be updating it are kind of computer-illiterate, I would like to fix before handing the site over. Any help would be greatly appreciated.

  2. Tara
    Volunteer Moderator
    Posted 2 years ago #

    I am working on an edited version of a theme named Archeronne

    There is no such theme listed in the WP theme repository.

    If you downloaded this theme from somewhere else, you may want to contact he theme's vendor.

  3. ryanewanchuk
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Tara,

    I downloaded it from ThemeForest, but the developer has since removed the theme and is not returning emails from several users. I was hoping someone here could give me a hand, but if it is not possible that is okay. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic