WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] PLEASE HELP – Plugin not working properly

[Resolved] PLEASE HELP – Plugin not working properly

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 23 total)
  • I have the same Problem since i use the jetpack

    I have the same problem. Ultimate Blogroll had been working on my sites now the pages are blank. Fix?

    Plugin Author jensg

    @jensg

    First of all I am sorry for my delayed reaction. New house, new job, I am now settled and have time to work on Ultimate Blogroll. I will continue to support Ultimate Blogroll I am currently making a list of all the bugs and possible improvements. Do you have anything that disturbs you?

    Plugin Author jensg

    @jensg

    Could you give me some more details so I can reproduce the problem? I am unable to recreate your problem.

    My Link Page

    Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /usr/home/photoenv/public_html/wordpress/wp-content/plugins/ultimate-blogroll/persistence/LinkpartnerMapper.php on line 64 and defined in /usr/home/photoenv/public_html/wordpress/wp-includes/wp-db.php on line 990

    This shows on all my Ultimate Blogroll pages.

    Plugin Author jensg

    @jensg

    I have released version 2.4.1.1 today, that should solve your problem. In the new version I added a second argument (where needed) or removed the prepare function (which should solve all the problems). In this specific case (line 64) I removed the prepare function. Try the new version, it should show up in your plugin page, if it does not just wait a little while, WordPress only checks x times a day to see if there are new versions.

    Edit: Is this the same problem you described before? I don’t know what you mean by blank pages, I can’t seem to reproduce it. Do you have more details?

    The error is gone but I am back to a blank page.

    The page contains <!--ultimate-blogroll--> but nothing appears as the NSFW link in my previous post shows.

    Plugin Author jensg

    @jensg

    That’s weird, what does your error_log says? Clearly something goes wrong, I guess it is surpressed but still logged. Do you have any more information? I can see that there is a blank page, but I can’t reproduce it (which I need to be able to, to solve it).

    Plugin Author jensg

    @jensg

    Could you create me a wordpress admin account, with read and write access on the ultimate blogroll directory and access to the error_log? I will happily solve this issue, but I need more information.

    Plugin Author jensg

    @jensg

    Are you sure you have set an ultimate blogroll page? The <!–ultimate-blogroll–> tag is obsolote and is replaced with a new way. In the settings page you can select the page of your choice, or you can go directly to your page in edit mode. In the right column you will find an admin widget, toggle the page to true.

    If that fixes your issue, then somewhere in between a version the conversion went wrong and I will fix that.

    As Diekleinenic said Ultimate Blogroll used to work then stopped.

    I can set you up with admin access but need your email to send it to you.

    Plugin Author jensg

    @jensg

    I fixed the addlink problem, I thought I did before but there was still another issue. To prevent name collisions I have added namespaces. Could you check if this solves your issue. I would like to give you my email address but I also don’t like spam. You could fill in this form: http://ultimateblogroll.gheerardyn.be/bug-report with your real email address and I will get back to you.

    I just installed the new version and received a “Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.”

    Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /usr/home/dirtymind-games/public_html/sexgames/wp-content/plugins/ultimate-blogroll/ultimate-blogroll.php on line 44

    Plugin Author jensg

    @jensg

    I just installed the new version and received a “Plugin could not be activated because it triggered a fatal error.”

    Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ‘)’ in /usr/home/dirtymind-games/public_html/sexgames/wp-content/plugins/ultimate-blogroll/ultimate-blogroll.php on line 44

    I introduced namespaces to solve name conflicts, this is a php 5 feature. You should try to update your php version.

    Plugin Author jensg

    @jensg

    The plugin requires at least php 5.3

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 23 total)
  • The topic ‘[Resolved] PLEASE HELP – Plugin not working properly’ is closed to new replies.