WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » please help i am getting these errors when coming to http://xyz.com/blog page.

please help i am getting these errors when coming to http://xyz.com/blog page.

  • Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/75/11934275/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_class.php on line 1170

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/75/11934275/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_class.php on line 1225

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/75/11934275/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_class.php on line 1319

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/75/11934275/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_class.php on line 1320

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/75/11934275/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_class.php on line 1321

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/content/75/11934275/html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_class.php on line 1322

    https://wordpress.org/plugins/all-in-one-seo-pack/

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Plugin Contributor Peter Baylies

    @pbaylies

    Hi shahidcheema,

    What is your actual website url? Have you set up the plugin, and are you running the latest version of it? Make sure you’re updated, or reinstall the plugin; go into the settings page for the plugin, set it up, and save your settings. Also make sure you don’t have any other plugins running that might be conflicting, or if you think it might be your theme conflicting, try one of the default themes that ships with WordPress such as Twenty Eleven or Twenty Twelve.

    Hi peter,

    I have latest version installed of the plugin and i reinstall it as well after deleting the old one but still its showing the same error. i also check it after disabled all the other plugins but no success same errors are coming on the page.i have checked with default theme and there are no error with them.can you please see this errors at here http://marylandannuityresource.com/blog/ and give me some clue how i can fix them.

    Thanks Alot

    Plugin Contributor Peter Baylies

    @pbaylies

    Hi shahidcheema,

    In that case, this sounds like a problem with your theme. One thing you can do is set WP_DEBUG to false in your wp-config.php. I will see if there’s anything sane I can do in the next version of the plugin to fix these messages as well. In the meantime, you might want to contact the author of the theme and see if they can reproduce this issue, as well.

    Thanks Alot Peter for your help!

    Regards.

    Hi Peter,

    I am getting the same error in my single pages

    PHP Notice: Trying to get property of non-object in xxxxxx\wp-content\\plugins\\all-in-one-seo-pack\\aioseop_class.php on line 2637

    The weird thing is, it happens only on specific posts and not on others.

    I checked the theme, and I one by one deactivated the call for get_header(), get_footer(), the_sidebar() and even removed the loop – but i still get the error when I load the post.

    any help is appreciated.

    Plugin Contributor Peter Baylies

    @pbaylies

    Hi michael,

    That error is showing up in the code that sets post title formats; does that post type have an author set up? That could be one reason for it. If this is a production site I’d also suggest not showing debug notices, as I suggested above (set WP_DEBUG to false in your wp-config.php). Still, if this is a bug, I’d like to get it fixed. Where is that post type coming from?

    I didn’t get the errors in production but I’m almost positive that they’re there. I’m logging errors in my local version of the site.

    I’m getting mixed results from my logs. I thought it only happened in regular “post” types, but I see it happen in my custom post type as well.

    I’m looking into the author setup.

    I’m not sure but it maybe a local setup configuration. It’s tough to tell. I traced from the start – index.php, got to your method in aioseop_class template_redirect()…

    it somehow doesn’t like the callback parameter that’s passed to ob_start() – which is output_callback_for_title(). I try to echo something and exit right away = its giving me:

    “Cannot use output buffering in output buffering display handlers in C:\wamp\www\fearlessflyer\wp-includes\functions.php on line 3269”

    I’m using WAMP w/ PHP 5.3

    Plugin Contributor Peter Baylies

    @pbaylies

    Hi michael,

    Usually an error like that means that there’s a conflict with something else that’s already using output buffering; however, I don’t think that’s related to your original issue?

    Yes that’s an entirely different thing.
    Thanks for your help though. I think I got it from here.

    Hi,
    I am getting the same error in my single pages

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/xxxxx/public_html/wp-content/plugins/all-in-one-seo-pack/aioseop_class.php on line 3029

    The weird thing is, it happens only on specific posts and not on others, or pages.

    I checked the theme, I also check it after disabled all the other plugins but no success same errors are coming on the page, I have checked with default theme but nothing change….

    THE CODE:
    function clean_keyword_list( $keywords ) {
    $small_keywords = array();
    if ( !empty( $keywords ) )
    foreach ( $keywords as $word ) {
    $small_keywords[] = trim( $this->strtolower( $word ) );
    }
    return array_unique( $small_keywords );
    }

    WP_DEBUG is already set to false in my wp-config.php

    Plugin Contributor Peter Baylies

    @pbaylies

    Hi lagosleo,

    We have a fix for you here; this patch will be included shortly in the next release of the plugin, as well.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘please help i am getting these errors when coming to http://xyz.com/blog page.’ is closed to new replies.