Support » How-To and Troubleshooting » PLEASE HELP!!!!! Desperate!!

PLEASE HELP!!!!! Desperate!!

  • We are launching our website tomorrow!!


    and I just moved my wordpress files to my root folder. I followed all of the steps from the codex, I thought. I can access my admin page and even attempt a new post….BUT, all most posts are gone from the site. I get this error:

    Not Found

    The requested URL http:// was not found on this server.

    This happens even when I try a new post. WordPress shows them under the manage tab, and I can edit them, but I get that error in the preview window and when I try to view the link. I knnow there are many wordpress gurus here. I would REALLY appreciate any help as I think its something easy that I am missing.

    Thanks in advance! Brandon

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • (I’d think twice about releasing a site where the main page takes almost two minutes to download all those pictures which are way too big in KB size for a thumb)

    Anyway, what is the “content” folder? That’s what is missing from your URI when accessing the articles.

    thanks for the comments on my site. But, the content folder was my original wordpress folder. i want to get rid of it and just use the wordpress files in my root folder. Any help would be great. I can access my Admin page and even create a new post, but in preview and in trying to view it I get my above error.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘PLEASE HELP!!!!! Desperate!!’ is closed to new replies.