Support » How-To and Troubleshooting » PLEASE HELP!! Blog permalinks

PLEASE HELP!! Blog permalinks

  • Can anyone on here point me in the right direction…
    ive changed the .htaccess permissions, ive deleted it, ive made a new one deleted that, ive looked on other forums and i can not find a solution to my problem. Here the link so you can see.

    click on the POST TITLE, and it redirects to the home page, can any one please help me solve this??

    Cheers in advance.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • I just clicked this and it dont work…it takes me to the home page and not the acutal post page.

    i have NOOOOOOOOO idea what is going on here.


    i know a stupid question…but are you sure its working??,,,its taking you to the post page?

    both the post are taking me to the home page..


    My bad! It is the home page.

    Okay, calm down a bit 🙂 Remember to breathe in and out.

    First, how did you make that home page? Did you make a static front page?

    Thanks for trying to help ipstenu..

    Yeah the home page is a static page, created by ithemese builder, at first i did think it was this, but i have done other sites using this and everything was fine…. choose the static home page and select the blog page from settings bit within the admin…so i fell down another hole…lol..

    heads hurting now… but please continue to help if you can…im dtermined to solve this.

    Cheers again.

    if this cant be helped….how would i change it so each post would have “good4rentals.com/latest-news????

    Okay, can you try another theme? Like Twenty Eleven?

    Hi Ipstenu…
    I tried another theme but it didnt work, cause me a few problems to, which i managed to solve…

    Ok heres where im upto, the latest news page is now where my post are appearing, but if i change the settings within “settings” reading settings” to show the homeage and then the post pages as the “news” page, the news page then starts re-driecting to the home page.

    Cheers again for the help.


    And this happens on EVERY theme?

    What’s in your .htaccess file?

    Hi Ipstenu,

    Evrything i have tried has failed, i switched themes and that didnt help, i very rarely quit on problems i have to face, but this is beatin the crap out of me…lol

    heres the .htaccess

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]

    # END WordPress

    Have you tried the old standby?

    Turn off ALL of your plugins.

    There’s nothing in WP itself that should do this, which means you have a rogue plugin, or a bad configuration. I would start by turning off the static front page and pretty permalinks, and see if that works. If it doesn’t, turn off all the plugins.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘PLEASE HELP!! Blog permalinks’ is closed to new replies.