Support » Plugin: Protected Posts Logout Button » Please fix Multi-site issue <3

  • Resolved Gabriel Serafini

    (@gserafini)


    Hi Nate!

    Reopening this issue reported by @gahapati — I’m using WordPress 5.1.1 multisite, version 1.4.2 of your excellent plugin (latest version). The fix mentioned below is still needed. Thanks for your attention!

    Gabriel

    A while back, when I reported that Protected Posts Logout Button does not work in WP Multisite, user rcreators come up with a solution to this.

    I’m sorry to bring this up again, but I just noticed that as of v1.4.1 this bug is still there and preventing Protected Posts Logout Button from working in WP Multisite. In my case it has been re-introduced with the previous update, since I had already applied the fix mentioned to v1.3.2.1.

    For those trying to use Protected Posts Logout Button on their WP Multisite here’s the fix again. It involves replacing line 90 97 of pplb_logout_button.php
    Instead of
    setcookie( ‘wp-postpass_’ . COOKIEHASH, stripslashes( ” ), time() – 864000, COOKIEPATH );
    line 90 97 ought to read
    setcookie( ‘wp-postpass_’ . COOKIEHASH, ”, 0, COOKIEPATH, COOKIE_DOMAIN ); // Multisite fix by rcreactor

    It would be great if you could include this in your next release.

    Kind regards

    https://wordpress.org/plugins/protected-posts-logout-button/

    • This topic was modified 9 months, 2 weeks ago by Gabriel Serafini. Reason: Typo fix in line number
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Please fix Multi-site issue <3’ is closed to new replies.