WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Playlist load just the first

[Resolved] Playlist load just the first

  • Hi, first thank for your plugin.
    I set everything up and it goes well on my site (www.80s.it) but it runs just the first video, then stops instead starting with the following video.

    that is my debug data:
    server: Microsoft-IIS/7.5 mod_fcgid/2.3.6
    php: 5.3.28
    wp: 3.8.2
    ytc: 2.1.0.2
    url: http://80s.it
    title: Youtube
    channel: null
    vidqty: 1
    playlist: PLrmp0PbbKyYIPtMqZIdOh-4_OretKmnNQ
    use_res: 2
    cache_time: null
    only_pl: null
    getrnd: on
    maxrnd: 25
    goto_txt: null
    showgoto: null
    popup_goto: 2
    showtitle: null
    showvidesc: null
    descappend: …
    videsclen: null
    width: 240
    to_show: iframe2
    autoplay: on
    autoplay_mute: on
    controls: null
    fixnoitem: on
    ratio: 3
    fixyt: null
    hideinfo: on
    hideanno: on
    themelight: null
    debugon: on
    userchan: null
    enhprivacy: null

    Hope in your answer, thank you again,
    Daniele

    https://wordpress.org/plugins/youtube-channel/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • That is because you have not enabled option ‘Embed standard playlist’ so YTC only pick video from playlist, does not embed whole playlist.

    So, to achieve that, simply enable option ‘Embed standard playlist’ below ‘Resource to use’ dropbox (visible only when you select Playlist as resource).

    Cheers

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] Playlist load just the first’ is closed to new replies.