Support » Plugins and Hacks » MP3-jPlayer » [Resolved] Player will not start

[Resolved] Player will not start

  • The player was working previously… I updated my theme, using Genesis with Prose; latest versions and it still worked after the upgrade. Then the next day, the player is not auto playing. It begins with “Connecting” then “underneath” the “Connecting” message where the timer usually displays, it displays, “0NaN:0NaN” If I stop or pause the player and start again, or use the playlist pulldown and click on a song, it plays.

    I have tried deactivating the theme and just using the 2012 theme, but no joy. Also, deactivating all plugins except this one; still no joy.

    Here is my code for the player…
    [mp3-jplayer tracks=”Listen.mp3,Transition.mp3,Penultimate.mp3,Seeds.mp3,Baileys Bounce.mp3,Trees.mp3,Guess Who I Saw Today.mp3,Born Under a Bad Sign.mp3,Sirens.mp3″ autoplay=”y” mods=”y” shuffle=”y” dload=”n” list=”n” height=”50px” pn=”n” ind=”yes”]

    Here is the site:

    Thank you for any help or ideas.


Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Sorry for my bad English, I think it may depend on the browser. I tested your site with Google chrome, then it works. I have the same problem as you.

    Plugin Author simon.ward


    This was a plugin issue with flash, players broke as and when a browser updated it’s flash plugin. Fixed in 1.8.3.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Player will not start’ is closed to new replies.