Support » Plugin: Featured Video Plus » Play Icon missing

  • Resolved ahoramejor10

    (@ahoramejor10)


    Helo:
    Thenkyou for this wonderfull pluggin. I must be doing something wrong.
    When I choose “Replace featured image on click” or “Open video overlay when featured image is clicked” the image showed has no play icon, so it looks like a normal picture.
    The play icon appears only when “Replace featured image automatically” is clicked.
    Is it me doing something wrong?

    https://wordpress.org/plugins/featured-video-plus/

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Alex

    (@ahoereth)

    The play icon should be displayed when hovering the image. Are videos displayed correctly when using “Replace featured image automatically” Which theme are you using?

    Thread Starter ahoramejor10

    (@ahoramejor10)

    Yes they show perfectlly in automatically replace mode. The theme is Newsspress pro from D5Creation wich uses native WordPress media images.

    When hovering appears only a black not to clear triangle above the top left corner of the image.

    Home

    Plugin Author Alex

    (@ahoereth)

    Seems like the plugin works fine currently? Can you change the setting to ‘on click’ or whatever you want to achieve?

    Thread Starter ahoramejor10

    (@ahoramejor10)

    Sorry Alexander:
    Changed to on click.

    Plugin Author Alex

    (@ahoereth)

    I see.. The play icon is there, its just misplaced. Will look into it.

    Thread Starter ahoramejor10

    (@ahoramejor10)

    Thank you very much

    Thread Starter ahoramejor10

    (@ahoramejor10)

    Alexander, let me just suggest you something:

    If possible, you may display a fixed play button in the featured images for our tablet or movile visitors to know that there is a video.

    Thnakyou again.

    Plugin Author Alex

    (@ahoereth)

    Play icon should be fixed in 2.1.1. I will look into adding an option for a permanent play icon.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Play Icon missing’ is closed to new replies.