Support » Plugin: Sermon Browser » play/download not displaying

  • I have a version of Sermon Browser (0.45.15) installed. I’ve recently moved the WordPress instance it is in to a new server with a newer version of php and also upgraded WordPress. I’m running WordPress 4.9.6 on PHP 7.2. I have a library of existing sermons and they work fine as before.

    However, any new sermons I add get added but do not show the play/download links.

    I’ve tried changing my shortcode and the plugin used for that. I’ve checked the permissions on the files and they are good. I’ve also checked the paths to make sure the mp3 files are actually accessible. I do not see anything funky in my apache error log.

    My previous shortcode was [wpaudio url=”%SERMONURL%” text=”Play”] and it is now [audio mp3="%SERMONURL%"]

    I am puzzled. Any thoughts? What can I try? Thanks!

    • This topic was modified 2 years, 5 months ago by marknen.
    • This topic was modified 2 years, 5 months ago by marknen.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • If it helps, I’m running WordPress 4.9.6 on PHP 7.2.

    After some more investigation, I’ve determined that the basic problem is that Sermon Browser is inserting a into the wp_sb_sermons table, but there is no corresponding entry for the file in the wp_sb_stuff table. By inserting into wp_sb_stuff an entry which links to the wp_sb_sermon entry, I was able to make it to work properly.

    This is obviously not sustainable, but it hopefully sheds some light on what might be happening. Any ideas?

    Thanks!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘play/download not displaying’ is closed to new replies.