WordPress.org

Forums

Expound
[resolved] Placing posts and widgets (10 posts)

  1. daxstec
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    i have a problem with placing widgets http://postimg.org/image/5nvvocion/ how to solve this problem ?

    Regards,
    D

  2. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

  3. daxstec
    Member
    Posted 1 year ago #

    no...but looks as me ;-)

    EDIT and i cannot del ;/

  4. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Duplicate posts aren't cool, so whatever that was, please don't post duplicate threads.

    That said, it's not clear from an image what's going on with your site. Can you post a link to it.

  5. daxstec
    Member
    Posted 1 year ago #

    I know it is not cool, very not, i want to del but i can not ;/ sooryy probably it is my bad ;/

    The problem is here: https://www.techtrade.waszczyk.com/techtrade-talking/

  6. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Do you know that this is showing up on your site?

    This Connection is Untrusted

  7. daxstec
    Member
    Posted 1 year ago #

    now should be better, isn't it ?

    do you know how to solve a problem with widget ?

  8. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    I did look at your site - looks like that's how the blog template is designed - that featured content goes all the way across.

  9. daxstec
    Member
    Posted 1 year ago #

    so it mean that in this template i cannot have a normal blog ?

  10. Konstantin Kovshenin
    Участник
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    The link is just a 404. The theme is designed to have a featured content area, you'll see it in action once you have more posts with thumbnails.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.