Support » Plugin: Facebook for WooCommerce » Pixel and ad account information not visible

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support Sol J. a11n

    (@solstudioim)

    Hi there @bugun

    Thanks for your question!

    I installed the plugin the other day and then disconnected for some reason.

    When I reconnect, the pixel and ad account information do not appear! How can I fix?

    There is a known bug for sites with the Turkish language for example that would lose connection information after successfully connected to Facebook previously.

    To resolve the above problem, please complete the following steps:

    1. Change your WordPress site language to English under WP Admin > Settings > General

    2. Change your WooCommerce store currency to USD under WooCommerce > Settings > General

    I hope that helps!

    If you have any other questions, do not hesitate to let us know!

    Thread Starter bugun

    (@bugun)

    Hi,

    Thanks. it worked

    Plugin Support Sol J. a11n

    (@solstudioim)

    You’re welcome!

    I am glad that it worked!

    I’ll go ahead close this thread for now.

    Feel free to open a new thread if you have any other questions at all!

    Have a lovely weekend ahead 🙂

    Hello,

    It’s not working for me.

    Plugin Support Brad P. a11n

    (@snaacks)

    Hi @aliosmanyuksel

    Sorry to see you’re encountering an issue and we’ll be happy to help. In order to best do so please open your own thread so we can address your issue individually.

    Thank you, we look forward to assisting!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.