WordPress.org

Forums

Share Buttons by AddToAny
[resolved] Pinterest button not working (3 posts)

  1. cgehansen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, The addtoany pinterest button takes me to a service not found page although the 'pin it' button works fine. I can see previous posts for this but not a solution. Is there a simple fix for this?

    https://wordpress.org/plugins/add-to-any/

  2. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    This symptom indicates that you have a root website issue causing AddToAny (and your other site components) to not load.

    Try the "Something is wrong" general troubleshooting which involves temporarily switching to a default theme and temporarily disabling other plugins.

    When your site is fully functionally, AddToAny loads the Pinterest pinner within your actual site.

  3. micropat
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Mea culpa! I've been informed that there was indeed a short-lived bug that could have affected some end-users yesterday. Sorry about that. The bug was quickly resolved, and Pinterest should be loading again for everyone.

    Your topic here still might be a site issue instead, but it's entirely possible it wasn't your site at fault when you posted. If the issue persists, try reloading a page with AddToAny on it, and if it *still* persists, follow the advice above.

    You can always check AddToAny's homepage to see how Pinterest should load on your site.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Share Buttons by AddToAny
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags