WordPress.org

Forums

[resolved] Pingbacks showing up even though "Allow" is unchecked (7 posts)

  1. AtJude
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have pingbacks and the text "Comments" showing up even though I have both boxes unchecked on each of the pages affected.

    Is anyone else having this problem? Does anyone have a solution?

    Theme is Weaver II (could this be a weaver II problem?)

    Any help is greatly appreciated.

  2. scrambler
    Weaver contributor
    Posted 3 years ago #

    Do you have a link to the pages affected?

  3. AtJude
    Member
    Posted 3 years ago #

    I do, thank you for responding.

    Here and here.

  4. AtJude
    Member
    Posted 3 years ago #

    but, for instance, other pages are not affected:

    Example 1 and Example 2

  5. scrambler
    Weaver contributor
    Posted 3 years ago #

    Have you tried deleting and recreating the pages, making sure to empty the trash after delete and before recreating, to free up the permalinks?

  6. Pioneer Web Design
    Member
    Posted 3 years ago #

    I would first check the settings on each post - make sure to visit 'screen settings' in the post editor - with a post open...

  7. AtJude
    Member
    Posted 3 years ago #

    Pfft, scrambler, you're a genius. That worked.

    Thanks mate! I hadn't thought of that and it was so simple. I really appreciate it.

    Thank you for that tip as well, Seacoast!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic