WordPress.org

Forums

jQuery Pin It Button For Images
[resolved] Pin it button is working intermittently (7 posts)

  1. kwgaynor
    Member
    Posted 1 year ago #

    I downloaded the update and changed my settings to "dynamic" mode.

    While the update fixed the problem of right-clicking and saving an image (yay!), there's something wrong.

    Here's what I did:

    When I first access my blog (http://livingvintageco.com/), the Pin it button appears on the home page just fine. I am also able to right click on any image and save it.

    However, when I go to a single post (for example, this one: http://livingvintageco.com/2013/08/dogs-in-cars/), the Pin it button is NOT shown. (I do have "single posts" selected under "On which pages the "Pin it" button should be shown".)

    Also, when I click on "Home" in the breadcrumbs, the Pin it button no longer appears. However, when I refresh the page, the Pin it button reappears.

    Also, when I was on the single post and clicked back in my browser, the Pin it button was there on the home page.

    Also, when I'm anywhere in my blog and click on my header (to return to the home page), the Pin it button is gone.

    http://wordpress.org/plugins/jquery-pin-it-button-for-images/

  2. Marcin Skrzypiec
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    You still didn't enable debug mode (in advanced settings), please do that and let me know.

  3. kwgaynor
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK, I made that change under advanced options, and it worked initially on the home page and on an individual post.

    However, when I click from an individual post back to home (using breadcrumbs), the Pin it button goes away. Also, when I go from one individual post to another, the Pin it button goes away. Also, when I click on my header image to return to home, the Pin it button goes away.

  4. iwashyoudry
    Member
    Posted 1 year ago #

    The Pin button seems to be working intermittently on my site as well. Sometimes it's there and sometimes it's not. Should I switch to the debug mode as well?

    Here is a link to my blog: http://www.iwashyoudry.com/2013/08/21/spicy-bacon-wrapped-chicken-with-cowboy-caviar/

    (I have it set to only work on posts, not on home page)

    Thanks.

  5. Marcin Skrzypiec
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @kwgaynor: Debug mode is to help me figure out what's going on, it won't make the plugin work correctly :). Fortunately enough, I've found what's wrong. An updated version should be available in a few days.

    @iwashyoudry: please activate the debug mode and start a new topic

  6. kwgaynor
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ah. OK, thanks!

  7. Marcin Skrzypiec
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    New version of the plugin is available. Please update and let me know if the issue is fixed.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • jQuery Pin It Button For Images
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic