Support » Plugin: Pin It Button On Image Hover And Post » Pin Button on hover not working on post images

  • Resolved Shirley Alarie

    (@shirley-alarie)


    This plugin works correctly for my featured image, sidebar images, and page images, but does not work for images in posts. Plug-in settings are set to work on all images. Theme is Primer. WP 5.2.1. (I did notice that images in my posts were not displayed for Pinterest sharing previously, so my problem may not be with this plug-in, I’m just not sure how to resolve.)

    In the example post, there are three “pin” images at the bottom of the post. Plug-in isn’t working on any of them. I tried adding them one per line instead of within the three columns, but that didn’t work either.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author weblizar

    (@weblizar)

    Hello, Shirley Alarie

    Thanks for using Pinterest Pin It Button On Image Hover And Post plugin.
    Please paste this CSS code in your theme custom CSS field and save it.

    .wp-block-image img {
       width: 120px;
       height: 220px;
    }

    I hope it will work. if you have any query after that then please let me know.
    Thanks

    Shirley Alarie

    (@shirley-alarie)

    Yes, that worked! Thanks so much! <3

    tinascraftyinkspot

    (@tinascraftyinkspot)

    I really love this plug in and have been using for a long time. Recently, my pin it “hover” is not working. The other pin it’s at the end of posts working fine, just not the one where you hover over the image.I see you responded above to add a code to fix, but I have NO IDEA how to do that. Is there an easier way to fix? I have activated and deactivated the plug in, check my settings but still not working
    Thank you

    Hi Tina, the fix they provided worked for a bit, but then stopped working shortly thereafter. I wasn’t sure if it was due to a WP upgrade or not. I switched to a different (paid) template so I no longer have this issue. I wouldn’t spend time trying to resolve your problem based on the solution posted for mine, since it wasn’t a final solution.

    Sorry and good luck.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.