Support » Plugin: Lightbox Plus Colorbox » Pictures not appearing in Lightbox anymore

  • Hi,

    All my images on my site are not opening up with Lightbox overlay anymore? They are going directly to the file location eg domain.com/images/picture.jpg

    Is there a compatibility issue with the new update to WordPress?

    Any help on this would be greatly appreciated

    Thanks in advance 🙂

    Megan

    http://wordpress.org/extend/plugins/lightbox-plus/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 40 total)
  • Yes, it seems to be broken.

    Plugin Author Dan Zappone

    (@dzappone)

    Please try the latest release.

    Hi I am having the same issue,

    Latest wordpress version, and I have just un-installed and re-installed the latest version of the plugin, it appears to not be working for images (goes direct to image url as above) or for Iframes (goes direct to external page URL).

    Any ideas?

    Cheers!
    Speeding

    Plugin Author Dan Zappone

    (@dzappone)

    The most common cause is a jQuery conflict somewhere. Often it’s in the theme using an outdated or incorrectly implemented copy of jQuery. if you can shoot me a URL to look at I can see if there’s anything out of the ordinary.

    I will say that I’ve also had this issue with sites I run and Lightbox Plus and it’s always been because of jQuery.

    Hey Dan, Thanks for the quick response,

    http://goo.gl/qUDoo

    I have had to disable your module and install an alternative one for the time being that the lightbox works for images on. I still want to go back to your module as it functions better. Let me know if you need me to enable your mod for you to diagnose it properly.

    I have not had any issues until upgrading wordpress to the latest version.

    Take a look though and let me know if it is anything obvious. If it makes any difference the iframe lightbox does not function on the admin side anymore either.

    Cheers!
    Speeding

    Plugin Author Dan Zappone

    (@dzappone)

    Hmm… ok unfortunately I won’t be able to tell what’s interfering with LBP with a different plugin. I’ll see what I can do though.

    Hi Dan, I will switch your plugin back on now.

    Cheers!
    James

    Odd, Dan I appear to have wasted your time as it is working again? !!!

    I tried it on 3 different machines last night and even uninstalled it twice.

    Sorry for the bother!!!

    EDIT

    It works on the home page but not on posts?

    the links for new and used should be working on this page as a lightbox, also all the images should show in the lightbox.

    http://goo.gl/C5EEN

    Plugin Author Dan Zappone

    (@dzappone)

    I’m not seeing any errors on the page. Could there be any malformed HTML in there. I took a snapshot of the page source so I can work from that if you need to get a functional lightbox back in place for the time being.

    There should not be any, it was working right up until the WordPress update :/

    I have note edited the theme or anything in this time only installed the update.

    Plugin Author Dan Zappone

    (@dzappone)

    No worries. I’ll keep looking at it though I have to admit I’m pretty baffled as there are no errors and everything looks correct in the page source.

    No Problem.

    Thanks again, seems of that it works on the home page (see the sidebar link to the trader) works but not the posts.

    Plugin Author Dan Zappone

    (@dzappone)

    Well, I honestly have no idea. I’ll still look at it but I’m drawing a blank. Please try the very latest release in the event that corrected the issue.

    Hi Dan

    I have the same problem with WP 3.3 and the last version of the plugin. Could you please give me a clue? I didn’t change anything in my blog.

    http://bit.ly/KoAICL

    Thanks a lot.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 40 total)
  • The topic ‘Pictures not appearing in Lightbox anymore’ is closed to new replies.