WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » [Resolved] [Theme Pinboard] Pictures In Posts Don't Show

[Resolved] [Theme Pinboard] Pictures In Posts Don't Show

  • So I started using ‘Pinboard’ theme which is supported. But there’s a problem, thumbnails and images in posts simply don’t show… I don’t know what’s wrong, everything works fine when I change the theme. But I’d like to use ‘Pinboard’, I find it really customizable.

    Any ideas? Please

    http://azealiabanks.pl/index_.php/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    Please do not create duplicate posts – your recent one was deleted – it’s only been two hours and these forums are entirely volunteer.

    I looked at your site, and none of the links to posts work at all – blank pages?? Try deactivating all your plugins to see if any may be causing problems.

    http://azealiabanks.pl/index.php/

    Here’s the link. I did exactly what you told me and still no success… Links work now, but images still don’t show up.

    WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    A bunch of php code is showing on this page –
    http://azealiabanks.pl/?p=14

    Perhaps try reinstalling the theme?

    EDIT- the above is in Chrome. In Firefox, get a blank page, so something isn’t right.

    Thank you so much, it works 🙂 So my last question is… how to make <!–more–> tag work? I put it my posts and ‘Read more…’ button doesn’t show up.

    It works! Thanks for your helps 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] [Theme Pinboard] Pictures In Posts Don't Show’ is closed to new replies.