Support » Fixing WordPress » Pictures from old posts disappeared

  • Hi!

    I recently noticed that pictures from old posts have disappeared. But they stayed in the Media.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Unfortunately, you have not provided enough information for us to provide good support. Would you provide more details about any changes you may have made before noticing this was an issue?

    I noticed this not so long ago so I can not say anything. I tried to disable all plugins but it did not help.

    Hi @asome make sure your image name is not changed that was you used in your old posts

    ravi, how to do it?

    you can compare both image path from post and media path easily let me know if it still didn’t solve. I can fix it for you that would be chargeable in the minimum amount

    ravi, I did not find any changes. In the editor, all pictures are displayed.

    @asome Please check through HTML code. you will see the difference in path

    Hi @asome,
    Seems like your images links are changed. While loading the page it gets 404. sometimes the lazyload/caching plugins do that. From the scan wp checking tool, I found you are using https://wordpress.org/plugins/unveil-lazy-load/ this tool (which is outdated). I’m not sure that this could create a problem. But best practice is, keep your backup and deactivate one by one your caching plugin and image resizer plugin if you have or any media library plugin if you have. check which one creates issues if you find the problem creator then contact their support to find the best way to solve the problem.
    Thanks.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.