Support » Theme: Newsphere » Pictures after update

  • Respected, after yesterday update, none of the pictures can not be seen in my home page. Also not even when someone tries to search a text, and see recommended similar topics. I would be very thankfull if You can fix the problem. Thank You in advance.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Hi, Dragojlo. I have the same your problem after havving update theme. I need help me too. How did you solve your problem? My home page is: https://portogruaro.veneto.it/

    • This reply was modified 6 months, 2 weeks ago by stefano1972.

    I don’t know how it was possible, but after some hours, the problems of pictures are disappeared. And I did not touch anything on my website.

    Theme Author AF themes

    (@afthemes)

    Hi there,
    First off, thanks for reaching out to us. We can see all of the images on our side.
    https://tinyurl.com/yfaabmog
    https://tinyurl.com/yemw8fyg

    Since, this version has applied the optimized way of fetching pictures of your posts using default WordPress lazy loading, would you please confirm if you need to clear your browser cache?

    Thanks

    • This reply was modified 6 months, 2 weeks ago by AF themes.

    Having the same problem, pictures are missing. What to do next?

    Theme Author AF themes

    (@afthemes)

    Hi there,
    As we have mentioned the lazy loading functionality has been implemented from WordPress 5.5+ versions for fast browsing experience for your website users/visitors.
    For this instance, If you tend to disable the features we request you to activate the plugin Disable Lazy Load and check if it will work for you.

    Please come up with the results so that we can set that feature on the theme.
    Thanks

    • This reply was modified 6 months, 2 weeks ago by AF themes.

    Hi, the plugin “Disable Lazy Load” didn’t solve the problem for my website.

    After I downgraded to the older theme, images/thumbnails have come back to the main page.

    Theme Author AF themes

    (@afthemes)

    Hi there,
    First off, sorry for the inconvenience. Would it be possible to come up with your site link so that we could help you specifically?

    For your kind information, this version has optimized way of fetching featured image of your posts using WP lazy loading. The default feature has been implemented from WordPress 5.5+ versions for fast browsing experience for your website users/visitors.
    Would you please check and confirm following things?

    • Clear server cache if any
    • Clear/Purge plugin cache if any
    • Clear/Purge browser cache or check that on private mode
    • If none of them works for you, to disable the default WordPress lazy loading features, we request you to activate the plugin Disable Lazy Load and test if it will work for you.

      Thanks

    Hi,

    My website is running on WordPress v5.7.2. right now. It’s been WordPress 5.5+ versions for a while, but this image/thumbnail issue never happened until I updated tp the theme v2.0.0 just two days ago.

    I’ve checked all the three items you mentioned but still none of them works for my website–even after having activated the plugin Disable Lazy Load.

    – Clear server cache if any -> Yes

    – Clear/Purge plugin cache if any -> I think yes… I did “Flush Cache
    (Clear everything from your cache)” on my server, which I assume includes plugins too.

    – Clear/Purge browser cache or check that on private mode -> Yes. I also tried three different browsers, but still images/thumbnails are blank gray and not returning any images on the landing page.

    Featured images show properly on *each post*, though, even with the updated theme v2.0.0. This image issue occurs only on the main/landing page to me.

    I could send my website link by email for your reference.

    Thanks for your help.

    Hello,
    I have no more problems with disappeared pictures on home page.

    Hello,

    First off, sorry for the inconvenience. We have updated the theme could you please check it now and confirm it once.

    Thank you

    Hi,
    all works after the last update too.

    Hi,

    No luck here. Even after updating the theme to 2.0.1., the issue still persists. Maybe, it has something to do with plugigns, but I don’t want to disable all plugins to see which one is affecting since it’s disruptive and daunting… 🙁

    I’ll stick with the older version for now….

    Hello,

    We have updated the theme could you please check it once more, hope there won’t be problem of missing image in the Frontpage.

    Thank you

    BF

    (@bonafidr)

    Yesssss! Version 2.0.2 fixed all the missing image problem!

    Thank you for your hard work!

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘Pictures after update’ is closed to new replies.