Support » Plugin: CataBlog » Picture to link to another page

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 20 total)
  • Hi jimERo have a look at this link especially part 5.

    I hope this puts you on the right track.

    Kind regards

    Hi mbrsolution,
    Thanks for the reply. I tried step 5. I put in an address in the link field and I used the shortcode in that step to make the template be gallery. When I had lightbox enabled, this step did not change the functionality. Still the title would link to the correct url but the lightbox would appear when clicking on the image. I tried disabling lightbox. Now when I clicked on the title it would link to the correct url (like before) and clicking on the image would link to the url of the image. Any ideas?

    Hi jimERo have a look at this post and navigate towards the end of the post. You can read what Zach suggest, I am sure that will help you with your question.

    Kind regards

    I added those two files to the theme directory, and this did not help. I also tried adding navigation=”disable” into the shortcode. I thought this would disable anything from happening when you click on a thumbnail, but the lightbox still appeared. Any ideas?

    Hi jimERo, do you have any cache plugin installed? Can you post here the template you are using plus the chortcode?

    Kind regards

    Hi mbrsolution,
    The template I am using is called ArtWorksResponsive. The short code is : [catablog category=”Products” template=”gallery” navigation=”disable”]

    before I was using [catablog category=”Products” template=”gallery”]

    Hi jimERo I have added some more instructions on the link above. Can you check them and see if they help you. Also on the following shortcode

    [catablog category=”Products” template=”gallery” navigation=”disable”]

    Remove the navigation=”disable” option so it will look like the following

    [catablog category=”Products” template=”gallery”] Also remember to change the template to the new created template.

    Let me know if this helps you.

    Kind regards

    This is the shortcode I am using [catablog category=”Products” template=”products”] and this is the template of name “products” :

    <div class="catablog-row catablog-gallery">
    	<code><a href="%PERMALINK%" class="catablog-image" %LINK-TARGET% %LINK-</code>REL%>
    
    <img src="%IMAGE-THUMBNAIL%" alt="" />
    		<strong class="catablog-title">%TITLE%</strong>
    
    	div class="catablog-description">%DESCRIPTION%</div>
    </div>

    and the light box still appears when I click on a thumbnail image.
    this is a link to the site 01theone.com/development/products

    here is a link to show what the catablog library entry looks like http://01theone.com/development/wp-content/uploads/2013/07/screenshotZerone.png

    Hi your link does not look like a proper link. Can you verify that it is a good link.

    Kind regards

    Yes i am verifying and here, sorry about that http://01theone.com/development/products/

    Hi when you added

    I added those two files to the theme directory, and this did not help. I also tried adding navigation=”disable” into the shortcode. I thought this would disable anything from happening when you click on a thumbnail, but the lightbox still appeared. Any ideas?

    Did you add the proper php file into the two CataBlog files?

    Also in your template below,

    <div class="catablog-row catablog-gallery">
    	<code><a href="%PERMALINK%" class="catablog-image" %LINK-TARGET% %LINK-</code>REL%>
    
    <img src="%IMAGE-THUMBNAIL%" alt="" />
    		<strong class="catablog-title">%TITLE%</strong>
    
    	div class="catablog-description">%DESCRIPTION%</div>
    </div>

    You have an error, remove the <code> tag so that it looks like this.

    <div class="catablog-row catablog-gallery">
    <a href="%PERMALINK%" class="catablog-image" %LINK-TARGET% %LINK-REL%>
    
    <img src="%IMAGE-THUMBNAIL%" alt="" />
    		<strong class="catablog-title">%TITLE%</strong></a>
    
    	<div class="catablog-description">%DESCRIPTION%</div>
    </div>

    I hope this helps you.

    Kind regards

    Hi,
    Thanks for the reply. My template does not have that error, that was because of a mistake of how I pasted the code into this forum reply. When creating the files: I created a file called single-catablog-items.php and a file called taxonomy-catablog-terms.php in my theme’s directory, in the ArtWorksResponsive-Child folder. Should I have put this in the Catablog directory?

    Hi try putting those files in the theme parent folder.

    Kind regards

    I put them there. I just made blank files, though, and saved them with those names that i posted above. That is the correct procedure? blank files

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 20 total)
  • The topic ‘Picture to link to another page’ is closed to new replies.